Sådan Bakker Du Med Lecithin

Pin

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Ifølge Cooks ordbog er lecithin fremstillet af soja eller æggeblommer og bruges til bagning og madlavning som emulgeringsmiddel og smøremiddel i en lang række retter. Denne ingrediens kan bruges som brødforstærker og kommer som både væske og granulat. Lecithin er næringsrige og er et stærkt aktiv i ethvert kokes arsenal. Lecithin er en stærk ingrediens til tilsætning af næringsstoffer og emulgerende saucer og dej.

Trin 1

Brug lecithin i brødopskrifter. En hvilken som helst brødopskrift, der bruger vegetabilsk olie, kan erstattes med de nøjagtige samme mål for lecithin. Brug flydende lecithin i denne bagningsmetode for at få de bedste resultater. Følg din egen opskrift og skift olien til lecithin.

Trin 2

Tilsæt granuleret lecithin til kager, kager og brød. Brug kun 2 spsk. og tilsæt lecithin gradvist efterhånden som din dej eller dej kommer sammen. Denne tilgang hjælper med at tykke og emulgere opskriften, så den bedst bruges, når en opskrift virker lidt løbende.

Trin 3

Tilføj 1 el. eller så af lecithin til glasur, karameller eller chokoladesaucer til en række bagningsprojekter. Denne tilgang vil bidrage til at skabe en afbalanceret, ensartet tekstur til karameller eller saucer. Tilsæt lecithin langsomt, mens du omrører saucen og lad granulerne opløses helt, inden du lægger til kager, muffins eller kager.

Pin