6 Sunde Ristede Snacks For At Komme Over Eftermiddagen Munchies

Pin

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Hvis du får disse mavepangs og munchies omkring 3 p.m. på kontoret er du ikke alene. Det er ret almindeligt at blive sulten om eftermiddagen, om det er fordi du spiste en let frokost eller fordi du bliver keder eller rastløs. Uanset hvordan det kan få dig til at nå til en snack eller to.

kredit: Unsplash

Men medmindre du har sunde snacks til rådighed, kan du blive fristet til at grave ind i kontorets chipsamling eller tage et wienerbrød fra loungen. "Eftermiddagen er en tid, hvor din krop har brug for en snack, men ofte gør folk impulsbeslutninger om noget sukkerholdigt, da deres hjerne bliver lidt træt af arbejdsdagen og søger et løft", siger Kelly R. Jones MS, RD, CSSD, LDN.

Vi kræver normalt salt og sukker, så det betyder, at en snack, der ikke tilfredsstiller en af ​​disse fornemmelser, nok ikke vil skære den. En løsning? En salt stegt snack, der er crunchy og flavorful, uden alle de tilsatte kalorier og fedt. Her er et par ideer og opskrifter, som du kan gemme på arbejdspladsen for nemheds skyld.

Kikærter

En fælles stegt snack, der aldrig trætter, siger Jones, kikærter kan krydres på forskellige måder, hvor de kan være krydrede, søde, eller endda tangy. De tilbyder en fin skarp, og med et strejf af salt, er super velsmagende. Du kan bruge paprika eller gurkemeje til et spark (og et slag til metabolisme), havsalt og peber til noget simpelt, og endda kanel, honning og olivenolie til en sødere snack.

Bredbønner

"I også elske ristede brede bønner, "siger Jones, som tilfældigvis er mindre kendt at mere almindelige stegte bønner snacks. Ristede bønner er også en god mad til mig selv og noget jeg anbefaler til mit publikum og klienter, "siger hun. Hvorfor? De er fyldt med protein (og en god del salt) for at tilfredsstille cravings og holde dig fyldt til middag. Prøv dem med et par forskellige krydderier, som wasabi eller sriracha, for nogle varme- og metabolismstimulerende effekter.

Edamame

"Til den største proteinstamme, stegt edamam. Foruden protein giver de alle fiber og lidt fedt, tre ting du har brug for til at hjælpe kroppen med at føle sig fuld, "siger hun. De er også overraskende høje i omega-3 fedtsyrer. disse munchies kan det ikke give så meget øjeblikkelig energi, da den er lavere i kulhydrater end andre stegte bønner. "Da alles energibehov er anderledes, kan nogle mennesker måske parre dem med et stykke frugt for mere energi," siger hun.

Kale

Kale chips bliver aldrig gamle. Med en perfekt crunch og base til forskellige krydderier er der så mange måder at nyde denne grønne grønne, så ernæringsmæssigt tæt. Prøv denne opskrift med venlighed af Rebecca Lee, en registreret sygeplejerske i NYC.

  • 1 flok friskkalie
  • 2 spiseskefulde ekstra jomfruolie
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk friskfrøet sort peber

Forvarm ovnen til 300 grader F. Skær tykke stammer fra kale og rip i bitstørrelser. I en skål blandes alle ingredienserne sammen is. Arranger et enkelt lag af blandet kale på en bagplader. Bages i 20 minutter eller til sprød.

Spirer i Bruxelles>

Sprøjtestråler er meget højt i protein, jern og folat, så de er sunde. Og enderne er lækre, når de er sprødt op. Prøv denne opskrift fra Lee, som er enkel, så Bruxelles virkelig skinner.

  • 2 dusin små brusselspirer
  • 3 spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk af friskjordet sort peber

Forvarm ovnen til 400 grader F. Afskær enderne af brusselspirer. Skær hver spire i halvdelen. Bland i en skål alle ingredienserne sammen. Arranger i et enkelt lag på et bageplade, skær den nedad. Bages i 40 minutter eller til sprød.

Blomkål

Blomkål kan også være en sprød ristet snack. Plus, det går rigtig godt med krydderier, som gurkemeje, spidskommen, ingefær eller hvidløg samt oste, såsom parmesan eller gouda. Uanset hvilken rute du vælger, er du bundet til at få en lækker opskrift. Prøv denne fra Lee.

  • 1 hoved blomkål
  • 3 spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk friskfrøet sort peber
  • 1/2 kop revet parfume
  • 1 tsk hvidløgspulver

Forvarm ovnen til 425 grader F. Skær blomkålen i bitdele af bit. I en skål blandes blomkål, salt, olivenolie, sort peber og hvidløgspulver sammen. Arranger i et enkelt lag på et bageplade. Steg i 40 minutter. Stænk parmesanosten over blomkål og steg i endnu 10-12 minutter eller indtil blomkål er øm.

Pin