Hvordan Man Opløser En Bouillon Cube

Pin

Forfatter: | Sidst Opdateret:

En bouillon-terning er en hæfteklamme i mange køkkener for at kunne tilføje smag til mange typer retter, herunder dehydreret kød, grøntsager og fiskebestand. Bouillon, enten i en terning eller granulat, kan vare i op til to år. Mange valgte at opløse det i en kop vand for en hurtig bouillon eller tilsætning til pan drippings til en rig sovs. Denne artikel indeholder en liste over andre måder at opløse bouillon kube på for en række retter.

Løs en bouillon kube i varmt smør og dyser over popcorn.

Trin 1

Smelte 2 til 2 1/2 spsk i stegning pande. Tilsæt en bouillon kube og rør det konstant indtil det er opløst. Hæld over popcorn. Kylling eller kylling bouillon kube kan bruges afhængigt af præference.

Trin 2

Varm en halv kop mælk i en gryde og sæt en bouillon kube. Rør konstant indtil terningen er opløst. Tilsæt til mosede grønne ærter, brødkrummer, et æg og en ost. Bages til osten smelter.

Trin 3

Visk en kyllingeburillonkube og hvidløgspulver i en gylle lavet af vand og mel. Fortsæt madlavning, indtil bouillon opløses og saucen fortykker. Tilsæt i hakkede grønne chilier til en enchiladasauce.

Trin 4

Tilsæt en oksekødbrødkube til en varm, brun hvidløg og oksekødsauce. Over lav varme, rør kontinuerligt indtil bouillon er opløst. Tilsæt tyndt skivede steaks og kog til braised.

Trin 5

Placer en kødbukturkub i en kernefilet og skrællet Vidalia-løg. Dot med smør og dækbageplade med aluminiumsfolie og bage.

Pin