Sådan Opbevares Kogte Kartofler Frisk

Pin

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Uanset om det er kogt, stegt, bagt eller sauteret, er kartofler en hæfteklamme i mange hjem. Faktisk er de så populære folk til tider koge dem i store mængder, kun for at have rester til senere. Delvist på grund af deres stivelsesholdige beruselse kan opbevaring af kogte kartofler være vanskelig. Ved opbevaring af kogte kartofler risikerer du at stå over for to yderpunkter - at have overladte stegte kartofler tørre ud eller få dem til at svampe.

Opbevaring af kogte kartofler er let, hvis du følger nogle enkle retningslinjer.

Trin 1

Sæt stegte kartofler i plastfolie først, før de placeres i en lynlåspose eller plastikbeholder. Pan stegte kartofler og rester Pommes frites har tendens til at tørre ud, når de opbevares i køleskabet. Pakning dem i plastfolie, inden de placeres i en opbevaringspose eller beholder, hjælper med at forsegle fugtet.

Trin 2

Fjern kogte kartofler fra gravier eller kød, hvis du opbevarer grillrester. Selv når dine sovs geler efter det er blevet kølet, er der stadig fugt i det. Ved at holde dine kartofler opbevaret i denne sovs risikerer du at få din kartofler til at blive bløde eller grødet. Sæt disse i plastfolie, før de opbevares i en pose eller en beholder.

Trin 3

Undgå at holde dine kogte kartofler i køleskabet for længe. Selvom kartofler kan forblive friske i flere dage, hvis det er kølet, holder teksturerne ikke altid op. Hvis du ikke tror at du skal spise dine kogte kartofler inden for en dag eller to, kan du fryse dem.

Pin